SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Bloodborne bitirenler bakabilir mi(Spoiler içerir)

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Ben yasak ormanda yol bulmaya falan çalışıyordum bi tane canavar beni yendi sonra beni sürükleyerek hipojen cezaevine götürdü(bunla ilgili sorum yok)

Ben bu yasak ormanda 3 tane boss ile kapıştım KOLAYDI (!) Neyse sabır.
İlerledim ilerledim ve sonra suya düştüm örümcek bossla vs attım bu ondan daha daha KOLAYDI (!)(!)(!)
Sonra bi eve girdim hikaye gereği(burası sıkıntı) bu evde biraz dolaştım ve bi canavar beni aldı öldürdü ve kabus hududuna yolladı, orada beni alıp kabus hududuna götüren bossu yendim ve kolaydı.
İnternetten baktım o örümceği kesince bi eve atıyordu ya orada fener varmış ben görmedim oraya gidemiyorum, hipojen cezaevine girmeye çalışınca işlem yapılamaz diyor. artık nereye gitcem bilmiyorum yardım edin
Açtığım konumlar;
Hasta odası 1. Kat, merkez yharnam, büyük köprü, oedonun mezarı, katedral semti, büyük katedral, eski yharnam, iyi kadeh kilisesi(buradaki bossu yapanın), karacanavarın mezarlığı.
2. Mezarda: yasak orman, yasak mezar, bygenwerth, ayyüzü gölü.
3. Mezar: hipojen cezaevi.
4. Mezar: kabus hududu, amygdalanın salonu.
Yeraltı labirentler ile ilgili bir durum var mı bilmiyorum ama yazayım.
Pihumeru labirenti: mühür odası, birinci katman, ikinci katman, ikinci katman kalp, üçüncü katman, üçüncü katman kalp.
Merkez pihumeru labirenti: birinci katman, birinci katman kalp, ikinci katman.

Gereksiz bilgi: 75 levelim. Canlılık 30, dayanıklılık 32, kuvvet 33, yetenek 12, kanrengi 9, arkana 9.

Özet: hpojen cezaevine girmiyor (işlem yapılamaz) bi odada feneri yakmadım oraya hikaye gereği gönderildim kendim gidemiyorum (gidiliyorsada nasıl bilmiyorum)
6.72 sürümüm.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,505
73,868
113
Ben yasak ormanda yol bulmaya falan çalışıyordum bi tane canavar beni yendi sonra beni sürükleyerek hipojen cezaevine götürdü(bunla ilgili sorum yok)

Ben bu yasak ormanda 3 tane boss ile kapıştım KOLAYDI (!) Neyse sabır.
İlerledim ilerledim ve sonra suya düştüm örümcek bossla vs attım bu ondan daha daha KOLAYDI (!)(!)(!)
Sonra bi eve girdim hikaye gereği(burası sıkıntı) bu evde biraz dolaştım ve bi canavar beni aldı öldürdü ve kabus hududuna yolladı, orada beni alıp kabus hududuna götüren bossu yendim ve kolaydı.
İnternetten baktım o örümceği kesince bi eve atıyordu ya orada fener varmış ben görmedim oraya gidemiyorum, hipojen cezaevine girmeye çalışınca işlem yapılamaz diyor. artık nereye gitcem bilmiyorum yardım edin
Açtığım konumlar;
Hasta odası 1. Kat, merkez yharnam, büyük köprü, oedonun mezarı, katedral semti, büyük katedral, eski yharnam, iyi kadeh kilisesi(buradaki bossu yapanın), karacanavarın mezarlığı.
2. Mezarda: yasak orman, yasak mezar, bygenwerth, ayyüzü gölü.
3. Mezar: hipojen cezaevi.
4. Mezar: kabus hududu, amygdalanın salonu.
Yeraltı labirentler ile ilgili bir durum var mı bilmiyorum ama yazayım.
Pihumeru labirenti: mühür odası, birinci katman, ikinci katman, ikinci katman kalp, üçüncü katman, üçüncü katman kalp.
Merkez pihumeru labirenti: birinci katman, birinci katman kalp, ikinci katman.

Gereksiz bilgi: 75 levelim. Canlılık 30, dayanıklılık 32, kuvvet 33, yetenek 12, kanrengi 9, arkana 9.

Özet: hpojen cezaevine girmiyor (işlem yapılamaz) bi odada feneri yakmadım oraya hikaye gereği gönderildim kendim gidemiyorum (gidiliyorsada nasıl bilmiyorum)
6.72 sürümüm.
Örümcek boss'unu yendikten sonra, orada bir kadın görünecek ona doğru koştuğunda bir sinematik girecek. Seni "Yahar'gul, Görünmez Köy" e atacak. Oradan "hipojen cezaevine" gidebilirsin. :) Ek olarak, örümcek boss'unu yendikten sonra hipojen cezaevine gidemezsin çünkü orada istilacılar var :sleep:

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Örümcek boss'unu yendikten sonra, orada bir kadın görünecek ona doğru koştuğunda bir sinematik girecek. Seni "Yahar'gul, Görünmez Köy" e atacak. Oradan "hipojen cezaevine" gidebilirsin. :) Ek olarak, örümcek boss'unu yendikten sonra hipojen cezaevine gidemezsin çünkü orada istilacılar var :sleep:
1 defa attı ama 2. Olmuyor o yahargul köyünde feneri yakmadım görmemiştim şimdi örümceğin oradan tekrar ışınlanma olmuyor save gg mi oldu :(

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,505
73,868
113

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Oluyor :) Şimdi "Rahip Vekili Amelia" boss'unu öldürdüğün lambaya git. Oradan dışarı çıkıp sol'a dönüp devam et, istediğin yere ulaşacaksın. (y)
Bende bu videoyu hazırlamıştım
daha net anlatayım diye. valla adamsın sen olmasan oyunu ya silerdim yada yeniden başlayacaktım. Bu katedral de her yere didik didik baktım ama burayı hiç görmedim ona şaşıyorum.
Şuan aklımdaki tek soru nasıl bu kadar iyi biliyorsun yani ben oyunu ilerledikçe eski yerleri hep unuttum
Herşey için çok sağ ol 🙂🙂

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım