SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN STEEP OYUN+DLC+1.24 UPDATE+OFFLİEN KIRIK 5.05 VE TÜM ÜST KIRIK SÜRÜM KONSOLARDA OYNANABİLİR

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,245
2,678
113
Steep  CUSA05526  EUR  DLCs + Save Unlocker Update 1.24 Opoisso893.jpg

Merhaba arkadaşlar steep oyunu malum PSN HESAP isteyen bir oyunudur 1.24 güncellemesi ile beraber bu oyun offline modunda oynanabilirlik kazanmıştır fakat teknik bir durum söz konusu ana oyunu 1.24 Updatesini ve DLC yi yüklediğinizde konsolunuzda bu oyunu ilk açtığınızda oyun açılıyor oynayabiliyorsunuz hiç kapatmadan saatlerce oynarsınız yalnız oyundan çıkıp tekrar girmek istediğinizde oyun ana sayfaya yönlendiriyor tabiki tekrar giriş yapmak için iyi birşey değil ama konsolun depolama alanından kayıtlı verirleri silerseniz tekrar oyuna girebilirsiniz oyunun başlangıç noktasına tekrar geliyor bundan dolayı DLC lerin içinde bulunan 000000000 kalasörde dosyalar var Apollo aracı ile kaydetmek gerekli çok vaktim olmadığı için bu tekniği şuan için deneyemedim ayrıntılı olarak bildireceğim aşağıdaki not da OYUNU ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE BİLİN İSTEYEN İNDİRSİN İSTEMEYEN İNDİRMESİN BU OYUN LİNKLERİ SAYFANIN ALTINDA

ÖNEMLİ NOT Akadaşlar apollo programı goldhen de çalışıyor bilginiz olsun

İNGİLİZCE

All sports Available, all moutains, many character customization stuff.
You can't play the events, BUT you can create your own events !!
Be creative !
How to make it work ?
Install Game, Update, DLCs
Start the game to make a fresh save.
You can play the tutorial,
you will see that you will be quickly stuck.

Now to unlock, apply the save with Apollo tool.
Rename the provided folder "000000000" with your UserID (Find it in "User/home")
Place it in "data/apollo"

Start Apollo and Find the TWO saves related to Steep.
Import (not copy!) and resign the Three files (memory.dat, STP1.BCK, STP1.SAV)

TÜRKÇE

Tüm sporlar Mevcut, tüm dağlar, birçok karakter özelleştirme malzemesi.
Etkinlikleri oynayamazsınız, AMA kendi etkinliklerinizi oluşturabilirsiniz !!
Yaratıcı ol !

Nasıl çalıştırılır ?

Oyunu Yükle, Güncelle, DLC'ler
Yeni bir tasarruf yapmak için oyunu başlatın.
Eğitimi oynayabilirsiniz,
hızlı bir şekilde sıkışıp kalacağınızı göreceksiniz.

Şimdi kilidi açmak için Apollo aracıyla kaydetmeyi uygulayın.
Sağlanan "000000000" klasörünü Kullanıcı Kimliğinizle yeniden adlandırın ("Kullanıcı/ev" bölümünde bulun)
"data/apollo" içine yerleştirin

Apollo'yu başlatın ve Steep ile ilgili İKİ kaydı bulun.
Üç dosyayı içe aktarın (kopyalamayın!) ve istifa edin (memory.dat, STP1.BCK, STP1.SAV)

STEEP ANA OYUN LİNKLERİ

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
Gizli içerik

STEEP 1.24 UPDATE LİNKLERİ

Gizli içerik
Gizli içerik

STEEP DLCs Save Unlocker LİNKLERİ

Gizli içerik
Gizli içerik

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
14,943
113
Merakla beklemedeyiz elinize sağlık..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
Heyecan dorukta :)
Bekliyoruz abi ;)

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
481
452
63
Eline emeğine sağlık... merakla bekliyoruz...

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
481
452
63

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,670
113
Evet arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi bir PSN HESAP oyunudur oflien modda 5.05 ve tüm üst sürümlerde oynanabilir tahminimce kırık konsollarda bu oyunu oynayan varmıdır bilmiyorum ama ben denedim oynadım oflien modunu ilerleyen zamanda müsait olduğumda paylaşılacaktır herkese iyi forumlar
Şimdiden paylaşım ve emek için teşekkürler.

Konu başlığında ve ilk mesajınızda oflien olarak belirttiğiniz şey offline olacak sanırım yada Türkçe çevrimdışı kullanabilirsiniz.
Daha anlaşılır olması için düzeltmenizde fayda var. Bilginize.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
Bu karda kışta tam oldu

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
Bu karda kışta tam oldu @firo abi :)

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,245
2,678
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

mavinokta

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
2 Mayıs 2021
272
143
43
.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu: CUH-1216B
Kapasite: 1 tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz > 3.8GHz
Ram: 16 DDR4L
HDD: 256 M2 SSD 750Gb HDD
Ekran Kartı: NVİDİA GTX 1060 6 GB
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
Şu Apollo uygulamasını tam bilen varsa sıkıntı gider de kaç kez denedim yapamadım ben :)

CoDEX_Hulk

Kullanıcı
17 Ağustos 2020
121
16
18
Teşekkürler.

il14ker

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
2 Ağustos 2020
243
109
43
teşekkürler

mavinokta

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
2 Mayıs 2021
272
143
43
.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
Sağlanan "000000000" klasörünü Kullanıcı Kimliğinizle yeniden adlandırın ("Kullanıcı/ev" bölümünde bulun)

Üç dosyayı içe aktarın (kopyalamayın!) ve istifa edin (memory.dat, STP1.BCK, STP1.SAV)

buraya kadar herşey tamam am bu 000000000 dosyası olayını çözemedim.yapan varsa anlatabilir mi?
Gardasim bizde senin kaldığın yerde kaldık 10 kez denedim ama sonuç yok

mavinokta

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
2 Mayıs 2021
272
143
43
.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,245
2,678
113
konu sahibi şuanda online ve gelip soruyu cevaplamasını bekliyoruz....
Ben çoğu zaman burda online görünüyorum ama gerek PC den gerek telefondan şifrem otomatik kayıtlı şimdi gördüm mesajınızı dostum ayrıca notumun başında bildirdim okumadınız sanırım bu durum teknik bir sorun apoola programından daha deneme fırsatım olmadı mesajimin ilk başında demişim oyun açılıyor oynayabiliyorsun sonra oyundan çıkınca tekrar oyun ana sayfaya yönlendiriyor tekrar girmek için depolama alanından kayıtlı verirleri silmek gerekir buda oyunun başına getiriyor bu durum hoş değil yazdım bu konuyu bilin öyle indirin indirmek isteyen indirebilir yazmışım ayrıca müsait olduğumda bende bu apoola programına ugraşicagim sonuçta bu PSN HESAP isteyen bir oyundu bu tarz oyunlarda save sorunu olabiliyor apoola programi ile deneylenebilen ilk oyundur bu oyun. başka arkadaşlarda bu durumu çözebilirse onlarda paylaşabilir dediğim gibi vaktim müsait olduğumda buna yogunlaşıcagım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

mavinokta

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
2 Mayıs 2021
272
143
43
.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,245
2,678
113
madem oyun tam oynanabilir durum da değilse tam olduğunda paylaşsanız olmazmıydı?paylaştıysanız da bunun çözümünü vermeniz gerekir.oyunu indirmiş olanlar buna ben de dahilim bir çok yol denedik ama olmuyor.offline modundan çıkmıyor.
şimdi bizler mi haksız olduk?
Dostum ben açıklamamda gerekeni yazdım bu PSN HESAP isteyen oyun oyunu zaten tam oynayamazsınız ki 1.24 Updatesi ile beraber offlien modunda oynanıyor diğer etkinlikleri oynayamazsınız başta zaten yazmışım PSN Hesabın ne olduğunu bilmeniz gerekir. orada ben anlatamadım galiba baştan siz neyi okudunuz teknik durumu yazmışım bunu diğer kopyala yapıştır oyunları ile karıştırmayın. ben oflien modunda oynuyorum sorun oyuna girdiğin zaman oyundan tekrar çıktığın zaman ana sayfaya yönlendiriyor bunun içinde Apollo programı ile denemek lazım ben denedim yazdım mı size öyle birşey varsa yazdığımı gösterin ortada sen haklı haksız durum arayışı değil bu sorun sadece oyundan çıktığın zaman tekrar kayıtlı verirleri silmeden girebilmek size şunu soruyorum siz oyunu yükleyip girdiğinizde oyun açıldı mı oynadınız mi tekrar girmek istediğinizde aynı sorun oluyor hemen konuyu bizler mi haksıziz duruma getirmek yanlış arkadaşim orada 000000 klasöre ile bir konu var ayrıca olayı kilit açılması ile ilgili apoola programıni kullanın diyor bunu bilin buna göre indirin isterseniz demişim burada bir arkadaş da çözebilir belki bu durumu kolay birşey değil ilk olağan bir durum ( oyunun tam oynanabilirligi için online PSN hesabın olması ve cihazının kırık olmaması gerek )

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

impala

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
376
69
28
teşekkürler

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,094
93
cidden çok garip yazılar yazanlar var.

konuyu açan @fıro abi durumu izah etmiş millet yok sorun çözülmediyse neden yayınlanıyor yazıyor.
yani hiçbir sitede olmayan oyunu burada bulduğu için teşekkür edeceğine isyan devrim özgürlük :)

normalde bu tarz yazmak istemiyorum ama valla dayanamadım artık :)

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,245
2,678
113
Vaktim yok @yhanova ben anladım mesajı kimseye iyilik yapmıyacaksın daha da oyun yüklemem steep oyunu 1.24 offline modunda hangi sitede varmış kaç site yayınlamış vaktim çok olursa buna yogunlaşıcagım çözersem bu apoola olayını bu oyunuda buradan sileceğim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

bdacherry

Kullanıcı
14 Ekim 2021
45
10
8
teşekkürler

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,670
113
Konu sahibi arkadaşımız bana bu konudaki oyunu deneyip denemediğimi sormuştu sonucu görmek için denedim ve size bilgi vereyim.

Rehberdeki adımları uygularsanız yabancı birine ait olan sanırım %70 küsürlerde tamamlanmış yani oynanmış bir save dosyasını kendi kullanıcınıza aktarmış oluyorsunuz ve haritada o arkadaşın tamamladığı bölümleri seçip tekrarlayabiliyorsunuz ama maalesef aktiviteler başlamıyor yani başlangıç çizgisinden geçtiğinizde yarış yada görev başlamıyor siz sadece o bölümü görüp ilgili ekipmanlar ile atıyorum kaykay ile kayıyor, paraşüt yada wings-kanatlarla uçuyorsunuz ama sadece ilgili bölümde geziniyorsunuz yani yarışmalara katılamıyorsunuz. Haritada o bölümde boş boş dolaşma diyebilirim.
Yani oyundaki oynanış mantığını, haritayı, bölümleri görmek isterseniz sizlerde aynısını yapabilirsiniz. Ama kesinlikle hiçbir aktivite offline modunda başlatılamıyor zaten ekranda da bu uyarı çıkıyor. Sonuçta boş gezinerek aparatları kullanıyorsunuz işte o kadar.

Daha iyi anlayabilmeniz için şöyle kısa bir video da çektim. Durum budur arkadaşlar.

Video şifresi: 12345678

Oyundan çıktıktan sonra girebiliyorsunuz yani oyun sıfırlamıyor. Save dosyası falan silmeye gerek yok. Silersek en başa döner zaten. Apollo programı da işe yarıyor onda da sıkıntı yok yani başkasının oyun bitirilmiş save dosyasını sizin kendi konsolunuzdaki kullanıcınıza uyarlayıp çalıştırıyor. Ama asıl sorun oyunun kendisinden kaynaklı yani oyunun ilk bölümünü de oynasanız, son final bölümünü de oynasanız hiç bir aktivite offline olarak oynanmıyor. Bu yüzden sadece gezinti yapılabiliyor.

Yani oyunu tekrar açınca o başkasına ait save olduğu gibi açılıyor ama oyunda bir ilerleme yapamıyorsunuz, yarışlara katılıp puan kazanamıyorsunuz yani tabi aynı mantık ilerleme olmayacağı için bir işe yaramıyor sadece gezinti ve ekipmanları kullanma amacı ile kullanılabilir. Mesela dağın tepesindeki önceden oynanmış bir bölüm noktasını seçip oradan paraşüt ile aşağı doğru uçup manzaraya bakabilirsiniz yada dağdan kaykayla aşağı kaptırıp inebilirsiniz.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

kurt1987

Kullanıcı
9 Ağustos 2021
69
2
8
Ekli dosyayı görüntüle 4060

Merhaba arkadaşlar steep oyunu malum PSN HESAP isteyen bir oyunudur 1.24 güncellemesi ile beraber bu oyun offline modunda oynanabilirlik kazanmıştır fakat teknik bir durum söz konusu ana oyunu 1.24 Updatesini ve DLC yi yüklediğinizde konsolunuzda bu oyunu ilk açtığınızda oyun açılıyor oynayabiliyorsunuz hiç kapatmadan saatlerce oynarsınız yalnız oyundan çıkıp tekrar girmek istediğinizde oyun ana sayfaya yönlendiriyor tabiki tekrar giriş yapmak için iyi birşey değil ama konsolun depolama alanından kayıtlı verirleri silerseniz tekrar oyuna girebilirsiniz oyunun başlangıç noktasına tekrar geliyor bundan dolayı DLC lerin içinde bulunan 000000000 kalasörde dosyalar var Apollo aracı ile kaydetmek gerekli çok vaktim olmadığı için bu tekniği şuan için deneyemedim ayrıntılı olarak bildireceğim aşağıdaki not da OYUNU ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE BİLİN İSTEYEN İNDİRSİN İSTEMEYEN İNDİRMESİN BU OYUN LİNKLERİ SAYFANIN ALTINDA

ÖNEMLİ NOT Akadaşlar apollo programı goldhen de çalışıyor bilginiz olsun

İNGİLİZCE

All sports Available, all moutains, many character customization stuff.
You can't play the events, BUT you can create your own events !!
Be creative !
How to make it work ?
Install Game, Update, DLCs
Start the game to make a fresh save.
You can play the tutorial,
you will see that you will be quickly stuck.

Now to unlock, apply the save with Apollo tool.
Rename the provided folder "000000000" with your UserID (Find it in "User/home")
Place it in "data/apollo"

Start Apollo and Find the TWO saves related to Steep.
Import (not copy!) and resign the Three files (memory.dat, STP1.BCK, STP1.SAV)

TÜRKÇE

Tüm sporlar Mevcut, tüm dağlar, birçok karakter özelleştirme malzemesi.
Etkinlikleri oynayamazsınız, AMA kendi etkinliklerinizi oluşturabilirsiniz !!
Yaratıcı ol !

Nasıl çalıştırılır ?

Oyunu Yükle, Güncelle, DLC'ler
Yeni bir tasarruf yapmak için oyunu başlatın.
Eğitimi oynayabilirsiniz,
hızlı bir şekilde sıkışıp kalacağınızı göreceksiniz.

STEEP ANA OYUN LİNKLERİ

[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

STEEP 1.24 UPDATE LİNKLERİ

[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

STEEP DLCs Save Unlocker LİNKLERİ

[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
teşekkürler

cnrewz

Kullanıcı
12 Nisan 2022
4
0
1
sa

emrekocak06

Kullanıcı
1 Ocak 2022
143
13
18
tskler kral

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon:
Alım Yılı:

Dikej

Kullanıcı
7 Ocak 2023
16
1
3
thanks!

pervanea

Kullanıcı
4 Ağustos 2021
35
1
8
Teşekkürler

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım