ZatTR
Kullanıcı
- 21 Aralık 2021
- 23
- 3
- 1

Paylaşımınızdaki resimde monitör ikonlu duplex metin bilgisinin içini notepad ile açıp oyunun CUSA kodunu yazsaydınız iyi olurdu.Arkadaşlar sitedeki yama ile uyumlu Snowrunner PKG'si atar mısınız ?
Ekli dosyayı görüntüle 3966
Rarbg'den indrdim fakat yama programı kabul etmiyor.
TeşekkürlerPaylaşımınızdaki resimde monitör ikonlu duplex metin bilgisinin içini notepad ile açıp oyunun CUSA kodunu yazsaydınız iyi olurdu.
Muhtemelen budur. Deneyiniz. CUSA17425 kodlu oyun - update v1.12 - dlc 'li paylaşımdır bu yani verdiğiniz bilgiler tutuyor gibi gözüküyor.
Jdownloader2 ile indirin.
[Gizli içerik]
Siz resim olarak Duplex versiyon resmi koyunca ben de size Duplex versiyon linki verdim. Yama Opoisso versiyonu ile uyumludur.@brkturna ben attığın yerden indirdim gene olmadı ne yapmam lazım ?
Bunları indireceksiniz. Opoisso oyun ve backport update. Jdownloader2 ile indirin.@Scofield yardımcı olur musun ?
Keşke baştan söyleseydiniz. Genede teşekkürler.Siz resim olarak Duplex versiyon resmi koyunca ben de size Duplex versiyon linki verdim. Yama Opoisso versiyonu ile uyumludur.
Daha ne yapayım bir gelip kurmadığım kaldı.Keşke baştan söyleseydiniz. Genede teşekkürler.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK