SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

ps3 pes 2013 bangjaı yaması 2021 son yama

cleyderman

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
25
18
3
selamlar ps3 için pes 2013 yamasıdır.hen ve multimanda çalışır. dosyayı indirin rar şifresi açın pkg dosyayı fat32 usb ps3 yukleyin oyun ingilizce günceldir.piysada 200 tl veriyorlar paranız cebnizde kalsın..

rar şifresi: BY.7SN

Ekli dosyalar

leonardo da vinci

Kullanıcı
20 Aralık 2020
114
88
28
Teşekkürler konu için . Türkçe spiker ,2020-2021 güncel kadrolar yamalar da gelirmi.

CoDEX_Hulk

Kullanıcı
17 Ağustos 2020
121
17
18
Piyasada kim veriyor bunlar zaten internette ücretsiz pes13 süper ligli güncel koladrolusunu paylaşın o zaman diyelim bak millet uğraşmış emek vermiş 200tl ye satıyor bak burda aynısı ücretsiz para vermeyin anlarım ucretli olanı paylaş tamam diyelim internette çok var monster patch fantzi patch şimdi bende onlarimi paylaşım 200tl paranız cebinize kalsın diye zaten ücretsiz internente gerek varmi böyle kata kulleye bence gerek yok

Cengo47

Kullanıcı
18 Nisan 2021
18
0
1
K
Piyasada kim veriyor bunlar zaten internette ücretsiz pes13 süper ligli güncel koladrolusunu paylaşın o zaman diyelim bak millet uğraşmış emek vermiş 200tl ye satıyor bak burda aynısı ücretsiz para vermeyin anlarım ucretli olanı paylaş tamam diyelim internette çok var monster patch fantzi patch şimdi bende onlarimi paylaşım 200tl paranız cebinize kalsın diye zaten ücretsiz internente gerek varmi böyle kata kulleye bence gerek yok
Kardeşim bana yardımcı olabilir misin ben 2021 süper lig dahil olan güncel yama arıyorum ps3 için bana linkini atabilir misin ?

erollar

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
49
9
8
selamlar ps3 için pes 2013 yamasıdır.hen ve multimanda çalışır. dosyayı indirin rar şifresi açın pkg dosyayı fat32 usb ps3 yukleyin oyun ingilizce günceldir.piysada 200 tl veriyorlar paranız cebnizde kalsın..

rar şifresi: BY.7SN
teşekkürler

samet33

Kullanıcı
17 Ağustos 2021
2
0
1
hepsini, tüm partları indirdikten sonra tüm partları bir klasöre ayıklamak mı gerekiyor?

samet33

Kullanıcı
17 Ağustos 2021
2
0
1
hepsi 27 gb ye ykın bişey oluyor

alikara

Kullanıcı
10 Aralık 2022
11
0
1
Teşekkürler

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım