- 2 Haziran 2020
- 4,516
- 74,058
- 113

BİLGİLENDİRME: Bu rehber konusu @hazretidentist arkadaşımıza ait olup, kendisi hazırlamıştır.Emeğe saygı açısından başka siteler de paylaşacak kişilerin adını kaynak olarak yazmalarını rica ederiz.İsteği üzerine konu kaldırılıp tarafımdan açılmıştır.
TÜM PS3'ler KIRILDI..
4.84 Tüm PS3lere CFW İMKANI !!
PS3 HFW ( Hybird Firmware) Nedir?
Orjinal 4.83 - 4.84 kullanıcıları rahatlıkla cihazlarını CFW'e çevirebilirler.Tüm orjinal model PS3lere yüklenebilir.
-4.84 ile tüm oyunları online oynayabilir PSN erişimini rahatlıkla sağlayabilirsiniz.
-Cihazı downgrade edebilir veya CFW yükleyebilirsiniz.
Tüm rehber tarafımca hazırlanmıştır.Lütfen emeğe saygılı olup başka forumlarda kopyala yapıştır yapmayalım.Rehberleri sadece ben hazırlıyorum ve sadece kendi üyeliğim ile başka forumlarda herkesin yararına paylaşıyorum.
Sizler için harcadığım ve emek verdiğim rehbere karşılık beğen butonuna basabilir ve konuya yorum yapabilirsiniz.
TÜM PS3'ler KIRILDI..
4.84 Tüm PS3lere CFW İMKANI !!
PS3 HFW ( Hybird Firmware) Nedir?
Orjinal 4.83 - 4.84 kullanıcıları rahatlıkla cihazlarını CFW'e çevirebilirler.Tüm orjinal model PS3lere yüklenebilir.
-4.84 ile tüm oyunları online oynayabilir PSN erişimini rahatlıkla sağlayabilirsiniz.
-Cihazı downgrade edebilir veya CFW yükleyebilirsiniz.

Tüm rehber tarafımca hazırlanmıştır.Lütfen emeğe saygılı olup başka forumlarda kopyala yapıştır yapmayalım.Rehberleri sadece ben hazırlıyorum ve sadece kendi üyeliğim ile başka forumlarda herkesin yararına paylaşıyorum.
Sizler için harcadığım ve emek verdiğim rehbere karşılık beğen butonuna basabilir ve konuya yorum yapabilirsiniz.
Gizli içerik
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.