SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

ALINIK ÜRÜN Playstation TV Arıyorum

BlackEdition

Kullanıcı
Merhaba
PS TV yada diğer adıyla Playstation TV isimli üründen arıyorum. Uygun fiyatlı satmak isteyen olursa sevinirim

hakanugurlu34@gmail.com

thyke

Kullanıcı
Onun yerine vita almanız daha iyi olacaktır ama iki alet de 4k etmez bence. Zor bulunan bir ürün olarak daha düşük fiyata almanız çok zor.

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Merhaba. Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor acaba? Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?

thyke

Kullanıcı
Merhaba. Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor acaba? Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?
Ps Tv teknik olarak ps vita ile tamamen aynı. Ps vita oyunlarını geniş ekran/televizyonda oynamak isteyenler için çıkmıştı fakat sadece belirli oyunları oynatıyordu. Dolayısıyla satışlarda başarısız oldu. Cihazı kullanabilmek dualshock 3 veya dualschock 4'e sahip olmanız gerekiyor.

Hokuto

Kullanıcı

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Ps Tv teknik olarak ps vita ile tamamen aynı. Ps vita oyunlarını geniş ekran/televizyonda oynamak isteyenler için çıkmıştı fakat sadece belirli oyunları oynatıyordu. Dolayısıyla satışlarda başarısız oldu. Cihazı kullanabilmek dualshock 3 veya dualschock 4'e sahip olmanız gerekiyor.
Açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Sanırım bu alet bizim için çok gerekli bir şey değilmiş :)

Yine de arayan kardeşim umarım en yakın zamanda bulur :) Kolay gelsin diyorum :)

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım