Aynen benim de sigara tablası dikkatimi çekti. Bir de Goldhen hileleri gösteren resimde bir terslik var yani ana menüdeki resim ve yazılara göre açılan Goldhen hile menüsü tam paralel durmuyor yani biraz açısı var o garibime gitti yani sonradan resme eklenmiş gibi duruyor ama emin olamadım çünkü adamın monitörü de curve yani kavisli gibi görünüyor ama yine de yazılar paralel olmalıydı. Bir de adamın paylaştığı resimde açılan goldhen menüsü çok büyük ve ramses kullanıcı adına çok yakın. Ben de denemek için ramses adlı kullanıcı açıp baktım ama bende aradaki boşluk farklı gözüküyor belki bende 4K TV olduğu için emin olamadım sizlerde de öylemi bilemiyorum. Full HD monitörde deneyen haber versin. Ben hem 5.05 konsolda 1080p hem pro da 2160p denedim bende hep daha uzak görünüyor. Yani ortadan ayıran hile menüsü çizgisi de denk gelmiyor. Bilemedim belki resimden kaynaklı problemler ama bana şüpheli geldi. Anlarız bakalım paylaşırsa çünkü oyunu çalıştırıp göstermediğinde yani sadece resim paylaştığından ona yüklenenler olmuş o da her türlü ispat ederim demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 6238
BUDA BENİM ÖRNEK OLUŞTURDUĞUM YAZILARI FALAN KIYASLAYACAĞIMIZ RESİM. (Bu arada benim 4K TV de Curve yani Kavisli)
Ekli dosyayı görüntüle 6239