teşekkürlerOyunu Çeviren: Apex Çeviri ekibine teşekkür ederiz...![]()
Buradan indirebilirsiniz:
[Gizli içerik]
PS4'e göre düzenleme port etme: @Scofield
Özel Teşekkür: Türkçe yamanın dosya boyutunu düşürmem de yardımcı olan, Bekir arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.
PS4 Oyun Bölge Kodu: CUSA04402
Kurulum: İndirdiğiniz arşivin içindeki exe dosyasını bir klasöre çıkartıp, çalıştırın. Resimde gösterdiğim gibi KURULUM sekmesine tıklayın ve kurulumun nasıl yapılacağına göz atın. Ayrıca sayfaların görüntülenmesi de internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır.
![]()
Menü ve Arayüz
%100
Diyaloglar
%100
Görüntüler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM
tskOyunu Çeviren: Apex Çeviri ekibine teşekkür ederiz...![]()
[Gizli içerik]
Özel Teşekkür: Türkçe yamanın dosya boyutunu düşürmem de yardımcı olan, Bekir arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.
Kurulum: İndirdiğiniz arşivin içindeki exe dosyasını bir klasöre çıkartıp, çalıştırın. Resimde gösterdiğim gibi KURULUM sekmesine tıklayın ve kurulumun nasıl yapılacağına göz atın. Ayrıca sayfaların görüntülenmesi de internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır.
![]()
Menü ve Arayüz
%100
Diyaloglar
%100
Görüntüler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM
Emeklerine ellerine sağlık kıymetli AdminimizHerkese merhaba arkadaşlar, türkçe yamayı oyunun 1.18 güncellemesine göre yeniden düzenleyip konuya ekledim. Dileyen ilk mesaj üzerinden 1.0 veya 1.18 yamalarını indirebilir.
Kurulum Notları
- Bu yama CUSA04402 bölge kodlu oyuna göre yapılmış olup, tüm dlc (ek paket) çevirilerini de içermektedir.
- 5.05 - 6.72 - 7.02 versiyonlar da sorunsuz çalışmaktadır.
- OYUNU SEÇ kısmından oyunu, PATCH SEÇ kısmından, oyunun 1.18 güncellemesini seçip BAŞLA tuşuna basın.
- C diskinde 53gb boş alan olmasına dikkat edin.
- Kurulum süresi bilgisayarınızın performansına bağlı olarak uzun veya daha kısa sürebilir, bu esnada sabırlı olup bekleyin. (Bende 1 saat 7 dakika sürmüştür.)
Dipnot: Arkadaşlar ufak bir bilgi daha vereyim. Bazı arkadaşlarımız komple yamayı indirdiklerini sanıyorlar, ama aslında 3-4mb'lık bir patch dosyasını indiriyorsunuz haberiniz olsun.
![]()
tşklerLink benim değil internetten buldum sizler için yani link sağlam ama indirmeyi başarmak size kalmış.
Neyse sizin için torrent buldum ve kontrol ettim şu an son hız (kendi hızınız kaç ise o hızda) paylaşım var. [Bu dediğim şu an için geçerlidir]
[Gizli içerik]
teşekkürlerOyunu Çeviren: Apex Çeviri ekibine teşekkür ederiz...![]()
[Gizli içerik]
v1.0
![]()
v1.18
![]()
Menü ve Arayüz
%100
Diyaloglar
%100
Görüntüler
![]()
![]()
![]()