erollar
Kullanıcı
- 11 Temmuz 2020
- 49
- 9
- 8

herkese merhaba
Hayırlı uğurlu olsun yeni site
çok güzel olmuş
çok güzel olmuş
Merhabalar hoş geldiniz.herkese merhaba
çok güzel olmuş
Hoşgeldin aramızaherkese merhaba
çok güzel olmuş
Bildiğim kadarıyla kendisi iyidir maşallah. Ve bu sitede de üye olmakla birlikte asıl kendi sitesi olan newgamex de bulunmaktadır.Merhaba;
Ben pspvadisinden beri bütün sitelere üyeyim ama serbülenti göremedim burada son durumlar nedir.
@Khalkedon
tekrar hayırlı olsun yeni site
@ciocio eksik olmayasın. Hatırına gelmiş olmamdan dolayı çok mutlu oldum. Burası sözde değil özde kardeş sitedirMerhaba;
Ben pspvadisinden beri bütün sitelere üyeyim ama serbülenti göremedim burada son durumlar nedir.
@Khalkedon
tekrar hayırlı olsun yeni site
Çok teşekkürler @baybarsturan abim.Bildiğim kadarıyla kendisi iyidir maşallah. Ve bu sitede de üye olmakla birlikte asıl kendi sitesi olan newgamex de bulunmaktadır.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK