NeoSkyPS
Kullanıcı
KURULUM:Exfat olarak biçimlenmiş USB yada HDD'nize PS4 klasörü ve onun içerisinde APOLLO klasörü açıyorsunuz indirdiğiniz dosyayı oyun sürümünüze göre olanı 31873 veya 31874 içine kopyalıyorsunuz.Daha sonra usbyi ps4'ünüze taktıktan sonra Ps4 menüsünde ayarlar>uygulama kayıtlı verilerinin yönetimine girdikten sonra FIFA 23 oyununu bulup kadrolar veya squad yazan saveyi siliyorsunuz.Daha sonra Apollo'yu açıyorsunuz usb saves kısmına gelip save dosyanızı buluyorsunuz ilk seçenekteki apply changes &resign tıkladıktan sonra gelen bildirimden sonra copy save game deyip copy save to HDD seçiyorsunuz.
BİLGİ: v1.06 CUSA31874 için denedim çalıştı Youtube'da paylaşmış biri kendim CUSA31873 için elle eklediğimi yapıyordum paylaşacaktım ama bu direk orjinal güncellemeden alınmış çünkü eksik oyuncular da var daha iyi oldu.Örneğin Mata,Emre Taşdemir Arda Güler,İsmail Yüksek vs. var.Josef oyunda olmadığından yok bunda da haliyle.
Not:Fazla incelemedim eksikler varsa düzeltip tekrar yeni bir kadro dosyası yapabiliriz eksikleri.Konu içerisinde belirtirseniz eksikleri ligler başladıktan sonra muhakkak güncellerim ben kendiminkini ilk 11 ve yedekleri gerçeğe uygun şekilde o zaman tekrar paylaşım yaparım dosyayı.
31873-31874 sürümlerini içermektedir
31874 için kendi eklediğim güncel kadro (Oyuncu Oluştur'dan Josef eklendi ileride ilk 11 kadrolar güncellenecek ve ara transferde yeni transferler eklenecek)
Bunu da test edip geri bildirim yollarsanız sevinirim.31873 sürümünü sildim buradan devam edeceğim kadrolar resmi update içeriyor herhangi bir sıkıntı görünmüyor incelediğim kadarıyla.Hiç oyunu yüklemeyenlere 31874 kendinden Türkçe olan sürümü ve bu güncel kadroyu yüklemelerini tavsiye ederim.
Gerekli uygulama:Apollo Save Tool
DİKKAT: Dünya Kupası güncellemesi kadro işini bozdu biraz oyunda Dünya Kupası moduna girince kadrolar gidiyor eski kadrolar oluyor mesela her defasında tekrar kadro yükle demeniz lazım oyun ayarlarından Dünya kupası modunda oynarsanız geri normal takımlarla oynamak istediğinizde.
BİLGİ: v1.06 CUSA31874 için denedim çalıştı Youtube'da paylaşmış biri kendim CUSA31873 için elle eklediğimi yapıyordum paylaşacaktım ama bu direk orjinal güncellemeden alınmış çünkü eksik oyuncular da var daha iyi oldu.Örneğin Mata,Emre Taşdemir Arda Güler,İsmail Yüksek vs. var.Josef oyunda olmadığından yok bunda da haliyle.
Not:Fazla incelemedim eksikler varsa düzeltip tekrar yeni bir kadro dosyası yapabiliriz eksikleri.Konu içerisinde belirtirseniz eksikleri ligler başladıktan sonra muhakkak güncellerim ben kendiminkini ilk 11 ve yedekleri gerçeğe uygun şekilde o zaman tekrar paylaşım yaparım dosyayı.
31873-31874 sürümlerini içermektedir
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Bunu da test edip geri bildirim yollarsanız sevinirim.31873 sürümünü sildim buradan devam edeceğim kadrolar resmi update içeriyor herhangi bir sıkıntı görünmüyor incelediğim kadarıyla.Hiç oyunu yüklemeyenlere 31874 kendinden Türkçe olan sürümü ve bu güncel kadroyu yüklemelerini tavsiye ederim.
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Gerekli uygulama:Apollo Save Tool
DİKKAT: Dünya Kupası güncellemesi kadro işini bozdu biraz oyunda Dünya Kupası moduna girince kadrolar gidiyor eski kadrolar oluyor mesela her defasında tekrar kadro yükle demeniz lazım oyun ayarlarından Dünya kupası modunda oynarsanız geri normal takımlarla oynamak istediğinizde.
Son düzenleme:
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
İşlemci: Intel Core i5 6500 Skylake
Ram: Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4