- 9 Haziran 2020
- 6,987
- 40,884
- 113

Oyunun türkçe dil desteği var ama türkçe spiker yokTeşekkürler bu oyun türkçemi menü ve altyazılar falan.
birde spiker mevcutmu bu oyunda teşekkürler.
türkçe spiker olanlar hangileri acaba.Oyunun türkçe dil desteği var ama türkçe spiker yok
Şu konudaki PS4 YARDIM - PES 2021 + Monster Patch + Türkçe Spikertürkçe spiker olanlar hangileri acaba.
Türkçe spiker demo'sunu ben eklerdim ama maalesef bu monster patch yamasını hazırlayan grup pkg dosyalarını şifrelediklerinden paketi açamıyoruz.Teşekkürler bu oyun türkçemi menü ve altyazılar falan.
birde spiker mevcutmu bu oyunda teşekkürler.
YESLinkler sağlam mı?
Ps4 den oyunu ve yamayı dump edip ondan sonra PC den türkçe spiker dosyalarını dump dosyalarına kopyalayıp tekrar paketleyemezmiyiz acabaTürkçe spiker demo'sunu ben eklerdim ama maalesef bu monster patch yamasını hazırlayan grup pkg dosyalarını şifrelediklerinden paketi açamıyoruz.
Monster patch için bu dediğiniz olur. Ancak saatler alıyor bu işlemler. Smoke patch ise türkçe spiker uyumlu direkt uygulanabiliyor ama o da güncel transferler yokPs4 den oyunu ve yamayı dump edip ondan sonra PC den türkçe spiker dosyalarını dump dosyalarına kopyalayıp tekrar paketleyemezmiyiz acaba
Buda monster zatenMonster patch için bu dediğiniz olur. Ancak saatler alıyor bu işlemler. Smoke patch ise türkçe spiker uyumlu direkt uygulanabiliyor ama o da güncel transferler yok
Bazı qiwi linklere baktım ama sorun göremedim. Qiwi linklerini tek tek de ekledim.qiwi linki indirmenin belirli bir bölümünden sonra Server hatası veriyor bilginzi olsun
sana zahmet yapınca paylaşabilirmisin burdaki 2021 ve monster pack 8.02 + türkçe yaptığın full spiker dosyasınıBuda monster zatenne demişler sabreden derviş muradına ermiş sabrın sonu selamet
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK